Over Artelis

GESCHIEDENIS

Het bedrijf Artelis. werd opgericht in 2003 en sindsdien heeft het zijn aanbod geleidelijk uitgebreid, waarbij steeds de laatste verworvenheden op het gebied van cell cultuur, wetenschappelijk onderzoek en geneeskunde worden toegepast. We werken al jaren samen met wereldberoemde cel cultuur fabrikanten, waardoor we onze klanten een breed scala aan producten kunnen aanbieden op het gebied van moleculaire biologie, celcultuur, immunologie, microbiologie, genetica, cytogenetica en in vitro en in vivo diagnostiek.

2003

HET JAAR VAN OPRICHTING VAN HET BEDRIJF Over Artelis

ONZE DOELEN

Artelis NV ondersteunt actief de meeste congressen en wetenschappelijke conventies met betrekking tot het profiel. We volgen vakkundig de nieuwste prestaties en trends in zowel de wetenschappelijke als de medische industrie. We bieden onze ontvangers betrouwbare informatie, assistentie, inhoudelijke en technische ondersteuning, toegang tot de beste en innovatieve producten op de Poolse markt.

ONTWIKKELING

Bij onze activiteiten laten we ons primair leiden door het welzijn van de klant en het naleven van de principes van eerlijke concurrentie. Al jaren worden we vertrouwd door de grootste onderzoekscentra en medische instellingen in heel Europa